Pere prăjite cu brânză albastră

Pere prăjite cu brânză albastră
Pere prăjite cu brânză albastră este un fără gluten farfurie. O porție conține 306 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,26 USD pe porție. 49 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de pere, dar anjou, cidru de mere, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 62%. Rețete similare sunt Pere prăjite cu afine, brânză albastră și nuci, Salată verde cu pere prăjite și brânză albastră, și Pere cu brânză albastră și Prosciutto.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Cojiți perele și feliați-le longitudinal în jumătăți. Cu un mic cuțit ascuțit și un baller de pepene galben, îndepărtați miezul și semințele din fiecare pere, lăsând un puț rotund pentru umplutură. Tăiați o felie mică departe de laturile rotunjite ale fiecărei jumătăți de pere, astfel încât să stea în vasul de copt fără să se clatine. Aruncați perele cu puțin suc de lămâie pentru a le împiedica să se rumenească. Aranjați-le, cu miezul în sus, într-un vas de copt suficient de mare pentru a ține perele strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pepene GalbenPepene Galben
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Aruncați ușor brânza albastră mărunțită, afinele uscate și nucile împreună într-un castron mic. Împărțiți amestecul între pere, așezându-l deasupra indentării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
În același castron mic, combinați cidrul de mere, portul și zahărul brun, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
UmărUmăr
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă amestecul peste și în jurul perelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
7
Coaceți perele, bătând ocazional cu amestecul de cidru, timp de 30 de minute sau până când sunt fragede. Se lasă deoparte până se încălzește sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CidruCidru
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Chiar înainte de servire, bateți împreună uleiul de măsline, 1/4 cană de suc de lămâie și 1/4 cană de lichid de ungere într-un bol mare. Împărțiți rucola între 6 farfurii și acoperiți fiecare cu o jumătate de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Stropiți fiecare pere cu o parte din lichidul de însăilare, presărați sare și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista