Pere pocate în ceai condimentat
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, perele braconate în ceai condimentat ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 1,04 USD pe porție. Această garnitură are 182 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 90 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr auriu, afine, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pere Braconate Cu Smochine Condimentate Braconate, Ceai verde-pere Pocate cu cremă Matcha, și Pere de ceai cu perle de Tapioca și Satsumas.
Instrucțiuni
Puneți zahărul, mierea, jeleul și pungile de ceai într-o cratiță mare cu 600 ml apă și aduceți la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Adăugați jumătățile de pere, apoi acoperiți și fierbeți timp de 12-15 minute până când perele sunt doar fragede împingeți-le cu o frigăruie sau vârful unui cuțit.
Ridicați perele, apoi ridicați focul, aruncați afinele și fierbeți câteva minute până când sunt siropoase. Aruncați pungile de ceai.
Serviți perele cu siropul cald turnat peste și o lingură de crme frache sau iaurt.