Pere și piper Focaccia

Pere și piper Focaccia
Pere și piper Focaccia ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 203 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pere coapte ferm, piper măcinat grosier, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Focaccia de pere și rozmarin cu brânză Fontina, Focaccia cu ceapă caramelizată, pere și brânză albastră, și Focaccia cu ceapă caramelizată, pere și brânză albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați aluatul într - un ulei ușor de 10-pe 15-in. tigaie cu ramă; apăsați și împingeți pentru a acoperi tigaia uniform. Dacă aluatul este prea elastic, lăsați-l să se odihnească câteva minute, apoi apăsați din nou. Acoperiți ușor aluatul cu folie de plastic și lăsați să stea într-un loc cald până se umflă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Între timp, puneți sucul de lămâie într-un bol. Miez și felie subțire pere în castron, amestecarea fructelor cu suc. Preîncălziți cuptorul la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Cu vârful degetelor, apăsați ușor aluatul pentru a-l acoperi cu impresii gropite; de asemenea, apăsați ușor aluatul în colțurile tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Întindeți pesto uniform peste aluat. Aranjați feliile de pere pe aluat și apăsați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Se amestecă zahărul și piperul și se presară peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
6
Coaceți focaccia 20 de minute, apoi presărați parmezan și pătrunjel. Continuați să coaceți până când focaccia este bine rumenită pe margini și dedesubt, cu 10 până la 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Tăiați focaccia fierbinte sau rece în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
8
Asigurați-vă înainte: se răcește, se acoperă și se menține la temperatura camerei până la 6 ore. Pentru a reîncălzi, acoperiți ușor tigaia cu folie și coaceți într-un cuptor de 350 până la cald, 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista