Penne Rigate cu varză de Bruxelles și Gorgonzola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 437 calorii, 18g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați varza de Bruxelles—tăiată, ulei de măsline, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Varză de Bruxelles și slănină acoperite cu Gorgonzola topită, Orecchiette cu varză de Bruxelles, Gorgonzola și unt brun, și Bacon și varză de Bruxelles Penne.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați varza de Bruxelles feliată, chile și cimbru și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când mugurii sunt doar fragezi, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Varză
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Adăugați frunzele de germeni rezervate, acoperiți și scoateți-le de pe foc.
5
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți penne până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penne
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Scurgeți, rezervând 3/4 cană din apa pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Adăugați penne în tigaie împreună cu apa de gătit pentru paste și gătiți la foc moderat, amestecând pentru a acoperi pastele cu legumele. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Penne
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Transferați pastele în boluri, acoperiți cu Gorgonzola și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gorgonzola
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat