Penne cu sos Pesto cremos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,67 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 466 calorii, 15g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați pesto, ceapă, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. 10 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Rețete similare includ Paste Penne De Pui Cu Pesto Cremos Cu O Singură Oală, Cremă de pui Pesto Penne cu Broccoli, și Cremă Pesto Penne cu panglici de legume.
Instrucțiuni
1
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Se amestecă penne și se întoarce la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte, dar inca usor ferme, aproximativ 11 minute; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Penne
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți și amestecați broccoli, sparanghel, ciuperci, ceapă, usturoi și 1/2 cană nuci de pin până când broccoli și sparanghelul sunt fragede, aproximativ 8 minute. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat Julienne
3
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu și amestecați făina și 1 linguriță de sare până se omogenizează. Se amestecă încet laptele până se combină bine, se aduce la foc mic și se reduce focul la mediu-scăzut. Se fierbe sosul, amestecând constant, până se îngroașă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(65 Fursecuri)
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate