Penne cu pesmet prăjit și ierburi

Penne cu pesmet prăjit și ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Penne cu pesmet prăjit și ierburi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 221 calorii. Această rețetă servește 9 și costă 29 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți pătrunjel, penne, sos de parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare coapte în tavă cu migdale, pesmet și ierburi, Penne Și Conopidă Cu Pesmet De Muștar, și Sparanghel Prăjit Cu Pesmet Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform indicatiilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
În timp ce pastele gătesc, topiți margarina într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Adăugați pesmetul și gătiți, amestecând constant, 2 minute sau până când pesmetul se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
6
Scoateți din căldură. Se amestecă pătrunjelul și rozmarinul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
7
Adăugați sos de parmezan în paste; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
8
Adăugați amestecul de pesmet și brânza; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții9
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista