Penne cu carne de vită și Rucola
Nevoie de un fel principal fără lactate? Penne cu carne de vită și rucola ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,83 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 386 calorii. 36 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de frunze de busuioc, paste penne, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este mare. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Penne cu Arugulan și Pesto de nucă, Chili picant și Rucola Penne, și Penne cu cârnați, spanac și Rucola.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Condimentați friptura cu sare și piper negru proaspăt măcinat, ierburi de Provence și usturoi tocat. Într-o tigaie, încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu. Gatiti friptura aproximativ 7 minute pe fiecare parte.
Scoateți carnea din tigaie și lăsați-o să se odihnească 5 minute. Tăiați subțire friptura. Pune deoparte.
Între timp, aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați pastele și gătiți până când sunt fragede, dar încă ferme la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scurgeți pastele, rezervând 1/4 cană de apă pentru paste.
Într-un castron mic, amestecați oțetul balsamic, muștarul Dijon, 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță piper, ierburi proaspete și 3/4 cană ulei de măsline. Într-un castron mare aruncați pastele cu jumătate din sosul de salată și apa rezervată pentru paste.
Adăugați rucola și friptura, mai mult pansament și condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat, după cum este necesar. Aruncați, împachetați pentru picnic sau serviți.