Pene de cartofi prăjiți cu tapenadă de măsline

Pene de cartofi prăjiți cu tapenadă de măsline ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 294 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Dacă aveți măsline, capere, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce e bine. Încercați Usturoi prăjit pene de cartofi roșii cu ulei de măsline și rozmarin, Tapenadă de măsline pui Crustat și Quinoa cu usturoi prăjit, ardei roșii prăjiți și busuioc, și Tapenadă De Măsline De Somon Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați măslinele, nucile de pin, apa, caperele, usturoiul și 1 linguriță de ulei într-un blender; procesați până se omogenizează. Pune deoparte.
Așezați pene de cartofi într-un vas de copt superficial de 2 litri.
Stropiți cu 2 lingurițe de ulei; aruncați bine.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Adăugați amestecul de măsline; aruncați ușor.
Se presară pătrunjel și cimbru.