Peel N ' Eat Creveți Cu Sos De Cocktail De Casă
Peel n ' mânca creveți cu sos de Cocktail de casă este un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 10,26 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 94G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 708 calorii. 173 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână creveți, suc de lămâie, hrean și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Old Bay Peel ' N Eat creveți + sos de Cocktail, Creveți prăjiți cu sos de Cocktail de casă, și Saut creveți de usturoi cu sos de Cocktail de casă.
Instrucțiuni
Combinați Golful vechi, untul, berea și apa într-o oală mare și aduceți la fierbere.
Adăugați creveți și reduceți focul la mediu. Acoperiți și gătiți, amestecând o dată, timp de 3-6 minute sau până când creveții sunt roz. Fii cu ochii pe el; dacă gătiți prea mult creveții, vor fi duri.
Scoateți creveții cu o lingură cu fante și transferați-i pe platoul de servire.
Se servește fierbinte sau rece cu sos de cocktail.
Combinați toate ingredientele într-un castron mic. Gustați și adăugați mai mult din orice ingredient, dacă doriți.Notă: hreanul preparat poate fi găsit pe culoarul frigiderului de la supermarket.