Pecan Sandies
Pecan Sandies ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 36 de porții cu 48 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, ou, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Încercați Pecan Sandies, Pecan Sandies, și Pecan Sandies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. Într-un castron mare, se amestecă toate ingredientele, cu excepția a 1/4 cană de zahăr până se formează aluatul.
Rulați aluatul în bile de 1 inch; rotiți bilele în 1/4 cană de zahăr.
Așezați 2 centimetri unul de celălalt pe foaia de cookie-uri unsuroase; apăsați fiecare cu fundul de sticlă pentru a aplatiza ușor.
Coaceți 9 până la 11 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Se răcește 1 minut; scoateți din foaia de cookie pe suportul de sârmă.
Se presară cu zahăr spumant.