Peanutty Strat Tort
Peanutty strat tort este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 520 calorii. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de arahide prăjite uscate, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Peanutty Ice Cream Cookie Tort, Toamna Peanutty Morcov Tort, și Toll casa tort (strat tort sau Bundt Tort-alegeți).
Instrucțiuni
Bateți untul la viteza medie a unui mixer electric până la crem; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, bătând după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.
Combinați făina, firimiturile de cracare graham, sifonul și sarea; adăugați la amestecul de unt alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină.
Se amestecă la viteză mică după fiecare adăugare până se amestecă.
Bateți albușurile de ou la viteză mare până se formează vârfuri moi. Îndoiți ușor albușurile de ou bătute în aluat.
Se toarnă aluat în 3 uns și presarata cu faina 9 " cakepans rotunde.
Coaceți la 350 timp de 20 până la 25 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturi de sârmă.
Rezervați 1 1/4 căni glazură de arahide-nucă de cocos.
Răspândiți glazura rămasă între straturi. Se amestecă 1/2 cană de arahide întregi în glazură rezervată.
Se întinde deasupra tortului.