Peanutty Ananas Morcov Tort cu unt de arahide glazura

Peanutty Ananas Morcov Tort cu unt de arahide glazura
Peanutty Ananas Morcov Tort cu unt de arahide glazura este un vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție conține 420 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de scorțișoară, bicarbonat de sodiu, ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este perfect pentru Paștele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Încercați Morcov tort foaie tort cu ananas crema de branza glazura, Morcov și ananas prajiturele w / unt maro crema de branza glazura, și Tort de morcovi de ananas cu glazură de brânză cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți ușor tigaia de tort de 13x9 inci cu spray de gătit fără stick.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara într-un bol mediu. Bateți uleiul, untul de arahide, zahărul, ouăle și laptele într-un bol mare de amestecare. Se amestecă morcovii, nucile, nuca de cocos și ananasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
AnanasAnanas
ScorțișoarăScorțișoară
MorcovMorcov
Nucă De CocosNucă De Cocos
NuciNuci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Se adaugă amestecul de făină și se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Se întinde uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți 32 până la 37 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește complet pe suportul de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
6
Se amestecă glazura și untul de arahide până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
GlazuraGlazura
7
Răspândiți pe tortul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Puneți 3 linguri de unt de arahide într-o pungă de plastic resigilabilă. Cuptor cu microunde pe mare 10 secunde. Faceți o tăietură mică într-un colț al sacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
9
Stropiți untul de arahide deasupra tortului în linii pe partea scurtă. Apoi, folosind un cuțit de masă, tăiați ușor untul de arahide pe partea lungă pentru a crea un design.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Revista