Pește Bombay aburit în frunze de banană
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Peștele Bombay aburit în frunze de banană ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 3,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 123 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, frunze de smog elvețian, frunze de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pește aburit în frunze de banană, Somn aburit în frunze de banană, și Cum se gătește: orez lipicios aburit și carne de porc învelite în frunze de banană.
Instrucțiuni
Se toacă usturoiul și, purtând mănuși de protecție, se toacă serranos. Într-un blender pur și toate ingredientele sosului până se omogenizează.
Dacă folosiți frunze de banană, tăiați coastele și într-un castron mare cu apă fierbinte înmuiați frunzele 1 minut pentru a le împiedica să se despartă.
Tăiați șase pătrate de 8 inci din frunze. Pe o suprafață de lucru aranjați 1 frunză pătrată și uscați-o.
Răspândiți 1 linguriță de sos de plante în mijlocul pătratului până la lungimea egală a unei bucăți de pește și aranjați bucata, cu pielea în jos, pe Sos.
Intinde 1 lingura sos peste bucata. Îndoiți marginile superioare și inferioare ale frunzei peste bucată și pliați părțile laterale ale frunzei peste bucată, închizând-o. Aranjați pachetul, laturile cusăturii în jos, într-un abur de bambus sau pe un suport mare pentru aburi. Faceți încă 5 pachete în același mod și aranjați-le în abur sau pe raft.
Pachete de aburi peste apă clocotită, acoperite, până când peștele este doar gătit, aproximativ 8 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.