Pește albastru (sau pește-spadă) cu lămâi conservate
Bluefish (sau pește-spadă) cu lămâi conservate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,76 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 376 calorii. Dacă aveți la îndemână bucăți de pește-spadă, capere, pene de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Această rețetă de la Dorie Greenspan are 59 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este super. Încercați Lămâi Conservate, Lămâi Conservate, și Lămâi conservate pentru rețete similare.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.