Pește alb simplu cu lămâie și ierburi

Pește alb simplu cu lămâie și ierburi
Dacă 26 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., peștele alb simplu cu lămâie și ierburi ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. O porție conține 45 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână sare, pește, lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 23 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Quenelles de pește alb cu sfeclă, hrean și ierburi proaspete, Pește alb afumat Gefilte cu sos de lămâie-hrean, și Coji Umplute Cu Pește Alb Afumat Într-Un Sos De Lămâie B. Chamel pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateUșor
Gata În23 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista