PB & J gogoși
PB & J gogoși ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 379 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Persoana 51 a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de foi de foietaj, ou, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 45%. Încercați Cum se fac gogoși (cu video) și cafea-Biscoff-gogoși cu slănină, Totul Gogoși, și Gogoși Fără Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. bateți oul și apa într-un castron mic cu o furculiță.
Amestecați untul de arahide, smântâna grea și zahărul cofetarilor într-un castron mic până când amestecul este neted.
Desfaceți 1 foaie de patiserie pe o suprafață ușor făinată. Folosind un tăietor rotund, tăiați foaia de patiserie în cercuri de 9 (3 inci). Repetați cu foaia de patiserie rămasă.
Așezați 9 cercuri de patiserie pe o foaie de copt. Lingură aproximativ1 linguriță amestec de unt de arahide în centrul fiecărui cerc de patiserie. Completați fiecare cu aproximativ 1/2 linguriță de gem.
Ungeți marginile cercurilor de patiserie cu amestecul de ouă.
Așezați cercurile de patiserie rămase peste umplutură. Apăsați ferm marginile pentru a sigila. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați o mică fantă în partea superioară a fiecărei produse de patiserie umplute.
Coaceți timp de 15 minute sau până când produsele de patiserie se rumenesc.
Lăsați produsele de patiserie să se răcească pe foaia de copt timp de 10 minute.
Se presară cu zahăr suplimentar de cofetari.