Pastel de Yuca con Carne (caserolă de manioc și carne de vită)
Pastel de Yuca con Carne (Cassavan și caserola de vită) este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 642 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă, parmezan, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 279 ar spune că a ajuns la fața locului. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Empanadas de vită prăjită rapidă (Pastel de Carne), Manioc Prăjit (Yucan Asado), și Manioc Prăjit (Yucan Asada) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie cu sos. Gatiti carnea de vita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Scoateți carnea din tigaie cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa în tigaie și sotati până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați usturoiul și ardeiul gras roșu și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Usturoi Goya®
5
Adăugați pasta de roșii, coriandru, pătrunjel și sos de roșii. Se amestecă și se fierbe încă 2 minute.Se condimentează cu sare și piper. Întoarceți carnea în tigaie și gătiți la foc mediu-mic timp de aproximativ 30 de minute până când carnea de vită este complet gătită.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
3 Linguri De Ulei Vegetal
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
6
Așezați yuca în bucăți și puneți-o într-o oală cu apă rece și sărată. Aduceți apa la fierbere și gătiți-o până când este fragedă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Manioc
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Scurgeți yuca și readuceți-o în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Manioc
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați untul, laptele și amestecați-l pentru a face un piure. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
9
Întindeți jumătate din piureul de yuca uniform într-un vas de copt.Când carnea este gata, puneți-o deasupra yuca și întindeți piureul de yuca rămas uniform peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Apă Pentru A Permite
Manioc
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
10
Adăugați brânzeturile peste yuca și coaceți caserola până când blatul este auriu, aproximativ 20 până la 25 de minute.