Paste Tagliatelle cu sparanghel și sos Gorgonzola
Pastele Tagliatelle cu sparanghel și sos Gorgonzola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 399 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, ceapă verde, paste tagliatelle și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos Mixt De Ciuperci Peste Paste Tagliatelle, Sparanghel În Sos Gorgonzola, și Sparanghel Cu Sos Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rupeți capetele dure ale sparanghelului până când tulpinile se prind ușor.
Tăiați sparanghelul în bucăți de 1 inch. Gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet, adaugand sparanghel in ultimele 5 minute de gatit.
Între timp, în tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti ceapa, patrunjelul si usturoiul in ulei aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați paste, sparanghel și brânză la amestec în tigaie. Gatiti aproximativ 3 minute, aruncand usor, pana cand branza se topeste si pastele sunt acoperite uniform.