Pastele, puiul și anghinarea ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,9 USD pe porție. O porție conține 349 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ardei gras, sare și piper, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Paste cu pui și anghinare, Paste cu pui și anghinare, și Paste cu pui și anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Gatiti pastele in apa clocotita pana cand se face.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Într-o tigaie mare de sote, încălziți uleiul de măsline la foc mediu; rumeniti puiul si usturoiul in ulei (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Pui întreg
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se toarnă bulionul de pui în tigaie; apoi adăugați broccoli și roșii și gătiți timp de aproximativ 5 minute. Se amestecă inimile de anghinare, ciupercile, ardeiul gras roșu, puiul gătit și pastele; gătiți încă 3 până la 5 minute sau până când este fierbinte. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Ardei Roșu
Sare și Piper
Pui Fiert
Supă De Pui
Ciuperci
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Tomate
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se transferă într-un castron de servire și se acoperă cu parmezan și pătrunjel.