Paste Fagioli II
Reteta Paste Fagioli II este gata în aproximativ 1 oră și 10 minute și este cu siguranță un extraordinar lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4 și costă 1,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 701 calorii. Un amestec de usturoi, fulgi de piper, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Încercați Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli), Pastan e Fagioli (supă italiană de paste și fasole), și Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan și fasole cu cârnați) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare la foc mediu se toarnă ulei de măsline.
Sotează căței întregi de usturoi, ceapă, slănină și fulgi de ardei roșu; gătiți până când ceapa este translucidă.
Adăugați sos de roșii, busuioc, oregano, sare și piper; gatiti la foc mic timp de 10 minute.
Se amestecă cubulețe de bulion, fasole cannellini și apă; gatiti 30 de minute.
Scoateți cei 7 căței de usturoi întregi, aruncați 3 și zdrobiți restul de 4; reveniți la oală.
Adăugați paste nefierte și continuați să gătiți până se termină pastele.
Amestecul trebuie să fie ușor soupy.