Paste din cereale integrale coapte cu spanac și anghinare

Paste din cereale integrale coapte cu spanac și anghinare
Pastele din cereale integrale coapte cu spanac și anghinare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 754 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 67 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână sare, nucșoară, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 90%. Rețete similare sunt Paste din cereale integrale coapte cu spanac și anghinare, Paste Cremoase De Anghinare Cu Spanac La Cuptor, și Paste Coapte Cu Spanac De Anghinare Slabă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Poziționați suportul cuptorului în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Decongelați spanacul în cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
4
Scurgeți, apoi uscați spanacul cât mai mult posibil, strângându-l într-un prosop de bucătărie curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
5
Aduceți o cratiță cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
7
Adăugați pastele și gătiți conform instrucțiunilor pachetului pentru al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
8
Între timp, încălziți 2 linguri de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie mică la foc mediu până la mediu-mare și adăugați șalotele și usturoiul și gătiți 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați anghinarea și gătiți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
10
Adăugați vinul pentru a deglaza tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
În timp ce anghinarea și pastele se gătesc, într-o oală la foc mediu până la mediu-mare, adăugați untul. Când s-a topit, amestecați făina timp de aproximativ 1 minut, apoi amestecați laptele și condimentați cu sare, piper și puțină nucșoară. Gatiti 5 pana la 6 minute, sau pana cand este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri, ajustati condimentele si amestecati branza Gruyere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
AnghinareAnghinare
CondimenteCondimente
UntUnt
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PastePaste
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
BatetiBateti
12
Combinați sosul cu spanacul, pastele și anghinarea și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
SpanacSpanac
PastePaste
SosSos
13
Transferați amestecul într-un vas de copt și acoperiți cu brânza rămasă. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
14
Coaceți pe o foaie de copt 45 de minute sau până se rumenesc și se fierbe deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista