Deserturi cu budincă de dovleac

Deserturi cu budincă de dovleac
Deserturile cu budincă de dovleac durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,43 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 275 de calorii, 5 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 2. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână dovleac, scorțișoară măcinată, amestec de budincă de ciocolată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 52%, care este solid. Rețete similare sunt Deserturi cu budincă de iepuraș de Paște, Deserturi cu dovleac: pufăuri cu cremă de dovleac și budincă cremoasă de orez cu sos de unt – Căsătoria din două deserturi perfecte.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți dovleacul, scorțișoara și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Lapte Rece 2%.3/4 Cană Lapte Rece 2%.
(aroma Originala)(aroma Originala)
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Adăugați amestecul de lapte și budincă; bateți timp de 2 minute (amestecul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Transferați la feluri de mâncare individuale. Se da la frigider pana la servire.
4
Ornați porțiile cu topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Budinca funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Revista