Nevoie de un garnitură vegetariană? Pastele de anghinare și roșii ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 355 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Paste De Anghinare Cu Roșii, Paste De Roșii Și Anghinare Zesty, și Paste balsamice de anghinare și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ceapa; sotati 10 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Adăugați usturoi; sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
5
Adăugați bulion; sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
6
Scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
7
Combinați pastele, amestecul de ceapă, anghinarea și ingredientele rămase într-un castron mare; aruncați bine.