Paste cu sos de cremă de ciuperci de pui

Pastele cu sos de cremă de ciuperci de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 806 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, sare, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Încercați Paste cu friptură de ciuperci cu sos de cremă de bere cu usturoi, Paste de ciuperci coaceți cu sos de cremă de vin alb (Vegan), și Pui cu sos de cremă de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti carnea de pui până când nu mai roz, și sucuri rula clar.
Transferați puiul pe o tăietură și feliați subțire; pus deoparte.
Se sotează ceapa până se înmoaie și devine translucidă.
Adăugați ciupercile și amestecați treptat smântâna. Gatiti, amestecand continuu, timp de 7 pana la 10 minute, sau pana cand sosul se ingroasa. Se amestecă puiul și se condimentează cu sare și piper. Gatiti 5 minute sau pana se incalzeste. Aruncați cu paste fierte până când sunt acoperite uniform.