Paste cu sos de citrice
Paste cu sos de citrice-ierburi este un vegan farfurie. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 445 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, ulei de măsline, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Curcan prăjit cu ierburi și sos cu sos de afine citrice, Paste Cu Sos De Cremă De Citrice, și Paste cu sos cremos de ciuperci din plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare.
Încălziți 2 linguri ulei într-o prăjire mare la foc mediu-mare. Când strălucește, adăugați ceapa, condimentați bine cu sare și piper negru proaspăt măcinat și gătiți, amestecând ocazional, până când este moale și translucid, aproximativ 5 până la 6 minute.
Se ia de pe foc, se amestecă jumătate din ierburi și se lasă deoparte.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Când pastele sunt gătite, rezervați 1 1/2 căni de apă pentru paste și scurgeți pastele.
Întoarceți oala la aragaz și adăugați amestecul de ceapă, restul de 1/4 cană de ulei, ierburile rămase, apa rezervată pentru paste și coaja și condimentați bine cu sare și piper. Se amestecă până se combină uniform.
Adăugați pastele și aruncați până când pastele sunt bine acoperite. Gustați și reglați condimentele, după cum este necesar.