Paste Cu Roșii Și Busuioc De Creveți

Paste Cu Roșii Și Busuioc De Creveți
Pastele cu roșii și busuioc de creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 64G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 1034 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $7.9 pe portie, această rețetă acoperă 74% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze ușor de busuioc, deci. dacă doriți să câștigați o copie a everyday food: great food fast de martha stewart living magazine, uleiul de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă de la Pip și Debby are 4 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Încercați Paste cremoase de roșii-busuioc cu creveți, Paste cremoase de roșii-busuioc cu creveți, și Paste cu două roșii cu busuioc și creveți picante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți 4 lingurițe de ulei de măsline la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați creveții și gătiți până se opac, întorcându-se ocazional, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Transferați într-un castron și setați aside.To aceeași tigaie, se adaugă: 2 lingurite ulei de măsline2 catei de usturoi, tocată
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Gatiti la foc mediu pana cand parfumati, aproximativ 30 de secunde.
5
Adăuga: un 14.5-oz. poate rosii cubulete (plus suc)2 cani de apa
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Roșii Tăiate CubulețeConserve De Roșii Tăiate Cubulețe
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, până când roșiile s-au înmuiat și sunt cochete, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
7
Scoateți sosul de pe foc și amestecați:1 halbă de roșii cherry sau struguri, înjumătățite
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste NoapteTăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste Noapte
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Între timp, într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți pastele până la al dente conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Scurgeți și readuceți pastele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Adăugați sosul de roșii, creveții și busuiocul și condimentați cu sare și piper. Aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
11
Se servește imediat și se ornează cu frunze proaspete de busuioc.Am adus această delicioasă cu mine pentru a lucra următoarele două zile după ce am făcut-o și începând cu ora 9:30 în fiecare dimineață, abia așteptam să mănânc prânzul.Chirurgia inimii, cu toate acestea, pot aștepta cu siguranță.Faceți clic aici pentru o rețetă imprimabilă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate

Ingrediente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Revista