Paste cremoase Primavera pentru doi
Paste cremoase Primavera pentru doi este un Hor d ' oeuvre mediteranean. Această rețetă face 2 porții cu 205 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 1,52 USD pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Dacă aveți brânză parmezană, ulei de canolan, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 54%. Încearcă Cremă De Paste Primavera, Cremă De Paste Primavera, și Cremă De Paste Primavera pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform indicatiilor pachetului. Într-o tigaie mare, sotati sparanghelul si morcovii in ulei pana cand sunt fragede.
Adăugați roșiile și usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Se amestecă brânza, smântâna și piperul.
Scurgeți pastele; aruncați cu amestec de sparanghel.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Pasta Primavera. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Taittinger Brut La Francaise (Magnum) cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 160 de dolari pe sticlă.
![Taittinger Brut La Francaise (Magnum)]()
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect coapte.