Pastanul cremos de busuioc și roșii este un vegetarian farfurie. Această rețetă face 8 porții cu 383 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 58 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de vinetă de roșii de soare, busuioc, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați paste de busuioc cu roșii cremoase, Paste cremoase de roșii-busuioc cu pui, și Paste de busuioc cu roșii cremoase cu spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente.
2
Lăsați să stea 30 min.
3
Gatiti pastele in cratita mare conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se pune într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați amestecul de roșii și nucile de pin; se amestecă ușor.