Partea dulce a porumbului: Cupcakes de porumb dulce cu glazură de unt brun
Partea dulce a porumbului: Cupcakes de porumb dulce cu glazură de unt maro ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 166 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 22 de cenți pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 32 de fani. Mergeți la magazin și ridicați melasă, bicarbonat de sodiu, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Toate Cupcakes American BBQ: Cupcakes de ciocolată fumurie cu glazură de brânză cremă de porumb dulce, Scoici Arse Cu Porumb Dulce, Edamame Și Unt Brun, și Ravioli de porumb dulce cu sos de busuioc cu unt brun și compot cald de roșii Cherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați prima cantitate de unt într-o tigaie cu sos cu fund greu și încălziți la flacără medie-mare. Rotiți tigaia ocazional pentru a topi complet untul.
Așezați o strecurătoare cu plasă fină într-un vas rezistent la căldură; păstrați la îndemâna plitei. Continuând să se încălzească, untul se va spuma și va începe să se rumenească în jurul marginilor. Aveți grijă să evitați stropirile fierbinți de unt. Răzuiți în jurul părților laterale și inferioare ale tigaiei cu o spatulă rezistentă la căldură pentru a preveni arderea și pentru a asigura o rumenire uniformă.
Când solidele de unt (bucățile nisipoase care se acumulează în fundul tigaiei) au transformat un maro uniform de mahon, scoateți tigaia de pe foc și turnați imediat untul prin strecurătoarea din apropiere, separând toate bucățile de solid, cu excepția celor mai fine, de grăsimea untului. Puneți deoparte strecurătoarea căptușită cu solide de unt.
Puneți grăsimea de unt în frigider pentru a se seta în timp ce pregătiți aluatul de tort.
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia 12 cutii standard pentru cupcake cu căptușeli de hârtie.
Într-un bol de amestecare, combinați a doua cantitate de unt cu solidele de unt rezervate și zaharurile brune și obișnuite. Bateți cu un mixer electric până când este ușor și pufos, răzuind vasul ocazional.
Adăugați oul și bateți până când este ușor și omogen.
Într-un blender sau robot de bucătărie, pur și simplu iaurtul cu prima cantitate de porumb până se omogenizează.
Combinați făina, sarea, bicarbonatul de sodiu și praful de copt și bateți pentru a amesteca.
Adăugați aproximativ 1/3 din făină în amestecul de unt și ouă și amestecați pentru a încorpora.
Se amestecă în jumătate din porumbul pur și pur.
Adăugați jumătate din făina rămasă și amestecați doar pentru a încorpora.
Adăugați restul de porumb pur și simplu.
Se amestecă restul de făină și se amestecă pentru a încorpora. Îndoiți a doua cantitate de boabe de porumb.
Puneți aluatul uniform printre hârtiile de cupcake.
Coaceți cupcakes până la set, 15 până la 17 minute.
Scoateți cupcakes din tigaie în raftul de răcire în timp ce pregătiți glazura.
Combinați untul brun răcit cu zahărul și sarea cofetarilor. Bateți cu mixerul până când este ușor și pufos, răzuind ocazional.
Adăugați melasă și vanilie și amestecați pentru a încorpora bine. Înghețați cupcakes și depozitați într-un recipient etanș.