Parmezanul vegetal ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 548 calorii, 25g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.67 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de brânză mozzarella, ulei de măsline, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Parmezan Vegetal, Parmezan Sote De Legume, și Parmezan Legume Toss.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți un vas de copt de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Fulgi De Legume
4
Stropiți feliile de vinete, fenicul și dovlecelul cu ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper. Grătați legumele până se înmoaie, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. (Legumele pot fi, de asemenea, coapte într-un cuptor de 375 grade F timp de 15 până la 20 de minute până la moale).
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Vinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Puneți 3/4 cană de sos marinara peste fundul vasului de copt pregătit. Aranjați feliile de vinete deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Se presară cu 1 cană de brânză mozzarella și 1/3 cană de parmezan. Aranjați feliile de fenicul într-un singur strat deasupra. Se toarna 3/4 cana de sos marinara peste ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
7
Se presară cu 1 cană de brânză mozzarella și 1/3 cană parmezan. Aranjați dovlecelul deasupra și acoperiți cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Se presară cu brânza rămasă. Împrăștiați firimiturile de pâine peste brânză și stropiți liberal cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Coaceți până când partea de sus este aurie și formează o crustă, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat