Parmezan Crocant Ratatouille
Crispy parmezan Ratatouille ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $7.36 pe portie, această rețetă acoperă 64% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 956 calorii, 55g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, vinete, parmezan condimentat clasic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Scoici arse cu sos parmezan și Ratatouille, Cartofi prăjiți crocanți de Ratatouille (dovlecei și vinete) cu sos picant de roșii, și Ratatouille ' s Ratatouille (confit Byaldi al lui Thomas Keller) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Combinați firimiturile de pâine și brânzeturile.
Tăiați legumele în felii groase de 1/4 inch.
Se toarnă jumătate din sosul de roșii în vasul de copt de 13x9 inci; acoperiți cu straturi de jumătate din fiecare amestec de legume și brânză. Se acoperă cu sosul și legumele rămase.
Stropiți cu ulei; acoperi.
Se acoperă cu amestecul de brânză rămas; coaceți, neacoperit, 15 min. sau până când legumele sunt fragede și toppingul este maro auriu.