Parfumat Indian fragil ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 48 și costă 21 de cenți pe porție. O porție conține 194 calorii, 1g de proteine, și 16g de grăsime. Dacă aveți la îndemână migdale, apă, păstăi de cardamom și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Sote de creveți cu condimente indiene parfumate, Brânză indiană și ardei roșii în sos de spanac parfumat, și Morcovi Parfumați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 300 de euro F. Ungeți ușor 2 (16 pe 12 inci) foi de hârtie pergament cu ulei vegetal și puneți 1 foaie, unsă cu fața în sus, pe o suprafață de lucru rezistentă la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
2
Zdrobiți păstăile de cardamom cu partea unui cuțit mare și greu și răzuiți semințele, aruncând păstăile. Zdrobiți grosolan semințele cu mortar și pistil sau partea cuțitului greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstăi De Cardamom
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Cuțit
3
Aduceți zahărul, mierea, siropul de porumb, apa, semințele de cardamom zdrobite și sarea la fierbere într - o oală grea de 4 până la 5 litri la foc moderat, amestecând ocazional, apoi fierbeți, amestecând ocazional, până când amestecul înregistrează 350 de litri F pe termometru, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Cardamom
Sirop De Porumb
Miere
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați nuci și gătiți, amestecând continuu cu o lingură de lemn, până când amestecul revine la fierbere, aproximativ 1 minut. Se toarnă cu grijă amestecul de caramel fierbinte pe pergament pe suprafața de lucru (aveți grijă când turnați lichide fierbinți) și acoperiți cu grijă cu foaia rămasă de pergament, cu partea unsă în jos. Întindeți imediat amestecul între foile de pergament, apăsând ferm cu un sucitor mare de lemn până la 1/4 inch grosime (aveți grijă; amestecul va fi în continuare fierbinte). Dacă fragil se întărește înainte de a fi suficient de subțire, transferați pe o foaie mare de copt (încă între foi de pergament) și încălziți fragil în cuptor 5 minute pentru a se înmuia, apoi continuați să rulați până la 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Nuci
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Lingura De Lemn
știft De Rulare
Cuptor
5
Se răcește fragil până când este suficient de ferm pentru a-și menține forma, dar totuși flexibil, 2 până la 5 minute, apoi scoateți foaia superioară de pergament. Ușor lama de ulei de un cuțit mare grele sau un tăietor de pizza și scor de suprafață fragilă în 1 1/2-inch pătrate. Dacă fragil se întărește prea mult pentru a înscrie, transferați pe o foaie mare de copt și încălziți pe pergament, neacoperit, până când suprafața se înmoaie, aproximativ 5 minute, apoi marcați imediat liniile rămase. Se răcește complet fragil, neacoperit, aproximativ 30 de minute. Inversați fragil și coaja de pe foaia de jos de pergament, apoi rupe în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Stropi Colorate Sau Puncte Mici
Cuțit
6
Fragile se păstrează într-un recipient etanș, stratificat între foi de pergament sau hârtie de ceară, la temperatura camerei 1 lună.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
1
Fragile se păstrează într-un recipient etanș, stratificat între foi de pergament sau hârtie de ceară, la temperatura camerei 1 lună.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Berger Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.