Parfaite Luminate
Parfaits luminat-Up ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.95 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 341 calorii, 41G de proteine, și 5g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți fructe de pădure precum afine, sare, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Mărturisirea #129: am devenit un stratificator ... căpșuni luminate și parfaite de cremă, Lightened up No Bake căpșuni Cheesecake Parfaits – și o surpriză copil duș, și Luminat Tiramisu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateti 1/2 cana lapte, galbenus si amidon de porumb pana se omogenizeaza. Într-o tigaie, amestecați 1 1/2 căni de lapte, sare și zahăr. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Amestecati amestecul de galbenus In mod constant, stropiti in lapte fierbinte.
Turnați amestecul înapoi în cratiță și gătiți timp de 1 minut, amestecând constant pe măsură ce budinca se îngroașă.
Se ia de pe foc; bateți vanilia și untul.
Se toarnă budinca într-un castron mare. Acoperiți cu folie de plastic, astfel încât plasticul să atingă suprafața budincii.
Se lasă să se răcească 20 de minute, apoi se dă la frigider până la rece, cel puțin 3 ore.
Chill 4 8-oz. ochelari. Faceți gelatină: puneți gelatina într-un bol.
Se toarnă 1 cană de apă clocotită; se amestecă până se dizolvă gelatina, aproximativ 2 minute. Se amestecă 1 cană de apă rece. Păstrați la temperatura camerei.
Se toarnă 1/4 cană gelatină în fiecare pahar. Se răcește până se întărește, 1 oră. Lingură în 1/4 cană budincă, blaturi netede și congelați până la fermă, aproximativ 1 oră. Se toarnă încet 1/4 cană gelatină peste budincă în fiecare cană (veți consuma amestec de gelatină); se răcește până se întărește, 1 oră.
Se acoperă cu fructe de pădure și se răcește până se pregătește să servească.