Panini Margherita
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 183 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Un amestec de sare, brânză mozzarella parțial degresată, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brie, Basil, Bacon & Blue Panini ... și un cadou de presă Breville Panini!, Plăcintă cu mere Panini din cartea de bucate Ultimate Panini Press de Kathy Strahs, și Miere Nuc-Crusted În Vârstă De Cheddar Panini-Ultimate Panini Presa Carte De Bucate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți feliile de roșii uniform între 4 felii de pâine; se presară uniform cu sare și piper.
Presărați brânza uniform peste roșii. Aranjați frunzele de busuioc uniform peste brânză și acoperiți cu 4 felii de pâine rămase.
Stropiți 1 linguriță de ulei de măsline deasupra fiecărui sandviș și acoperiți cu spray de gătit.
Puneți o tigaie pentru grătar sau o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Așezați sandvișurile, cu ulei în jos, în tigaie.
Stropiți 1 linguriță de ulei deasupra fiecărui sandviș și acoperiți cu spray de gătit.
Așezați o bucată de folie peste sandvișuri în tigaie; așezați o tigaie grea deasupra foliei pentru a apăsa sandvișurile. Gatiti 2 minute sau pana se rumenesc. Întoarceți sandvișurile; înlocuiți folia și tigaia grea. Gatiti 2 minute sau pana se rumenesc.