Panglici prăjite de dovleac cu rucola, Pancetta și salată de alune
Panglicile de dovleac prăjite cu rucola, Pancetta și salată de alune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 239 calorii. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la feeds.epicurious.com are 179 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, suc de mere, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Încercați Panglici De Dovleac Prăjite, Salată prăjită de dovlecei, Quinoa și Rucola, și Rigatoni cu dovlecei prăjiți și Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 F cu rack în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Prăjiți alunele pe o foaie de copt în cuptor până când sunt parfumate și aurii palide în interior (tăiați una deschisă pentru a testa), 8 până la 10 minute (păstrați cuptorul pornit). Înfășurați nucile fierbinți într-un prosop și frecați împreună pentru a îndepărta orice piele liberă. Jumătate de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Nuci
Folie
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
3
În timp ce nucile se prăjesc, gătiți pancetta într - o tigaie grea de 9 până la 10 inci la foc mediu, amestecând ocazional, până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
1
Măriți cuptorul la 425 F cu suportul în mijloc. Foaie de copt cu ulei ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Înjumătățiți dovleceii pe lungime și semințe. Folosiți curățător de legume pentru a curăța dovleceii în panglici lungi subțiri într-un castron mare. Aruncați dovleceii cu 2 linguri de ulei de măsline și 1/4 linguriță fiecare sare și piper într-un castron mare până când sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Legume
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
Bol
3
Întindeți panglicile uniform pe o foaie de copt de 13 x 9 inci sau aranjați panglicile într-un dreptunghi de 13 x 9 inci pe o foaie de copt mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Coaceți până se înmoaie, 15 până la 20 de minute, apoi porniți broiler și fierbeți până se rumenesc ușor, 30 de secunde până la 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
1
Aduceți cidrul la fiert într-o cratiță mică, apoi fierbeți până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Bateți cidrul redus cu oțet de cidru, șalotă, muștar Dijon, zahăr și 1/2 linguriță sare într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De Mere
Muștar Dijon
Ceapă Eșalotă
Cidru
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați 1/2 cană de ulei într-un flux lent, șoptind și bateți până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Aruncați rucola și cicoarea într-un castron foarte mare cu aproximativ 1/2 cană de vinaigretă (vor mai rămâne câteva). Apoi aruncați pancetta și alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Alune
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Rucola
Andive
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Tăiați dovleceii în 8 dreptunghiuri și transferați cu grijă fiecare cu o spatulă metalică pe o farfurie. Împărțiți salata între farfurii și stropiți puțin din vinaigreta rămasă pe dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
* Rețeta de salată poate fi înjumătățită sau împărțită pentru a servi 2 până la 4 persoane, dar vă sugerăm să prăjiți cantitatea completă de dovlecei, deoarece resturile sunt delicioase!* Cicoarea poate fi preparată cu 1 zi înainte și răcită într-o pungă de plastic resigilabilă cu un prosop.* Alunele pot fi prăjite cu 1 zi înainte și păstrate la temperatura camerei.* Vinaigreta poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei și bateți înainte de utilizare.