Pan de Sal-rulouri de pâine filipineze

Pan de Sal-rulouri de pâine filipineze
Pan de Sal - rulourile de pâine filipineze necesită aproximativ 3 ore și 8 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 20. O porție conține 133 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți drojdie activă, ouă, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rulouri De Ou Filipineze, Rulouri De Ou Filipineze, și Lumpia Vegetariană (Rulouri De Primăvară Filipineze).

Instrucțiuni

1
Așezați drojdia, făina de pâine, amelioratorul de pâine, zahărul, sarea, margarina, ouăle și 1 cană de lapte evaporat într-o mașină de pâine în ordinea recomandată de producător. Selectați ciclul de aluat și apăsați start.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Făină De PâineFăină De Pâine
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
2
Când ciclul s-a încheiat, scoateți aluatul din mașină și formați-l în bile de 2 inci. Înmuiați fiecare bilă în laptele evaporat rămas, apoi în pesmetul uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Așezați rulourile pe o foaie de copt cu firimituri în sus. Acoperiți ușor cu o cârpă sau plastic și lăsați să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Coaceți rulourile timp de 8 minute, sau până se rumenesc în partea de sus și de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 8 m.
Porții20
Scor De Sănătate4
Revista