Pan Bagnat

Pan Bagnat
Pan Bagnat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $2.28 pe portie. O porție conține 457 calorii, 28G de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cățel de usturoi, cimbru, roșii prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 76%. Încercați Pan Bagnat, Pan Bagnat, și Pan Bagnat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente și 1 linguriță de suc de lămâie într-un robot de bucătărie; pulsează până se face piure grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați ulei de măsline și pulsați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
3
Combinați tonul și inimile de anghinare într-un castron mediu. Se amestecă piperul negru măcinat și sucul de lămâie rămas; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Tăiați baghetele pe jumătate pe lungime; rupeți aproximativ două treimi din interiorul moale. (Rezervați pâinea îndepărtată pentru o altă utilizare.) Împărțiți uniform amestecul de ton, amestecul de măsline, feliile de roșii, feliile de ou și feniculul printre baghete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De RoșiiFelii De Roșii
BaguetteBaguette
FeniculFenicul
PâinePâine
MăslineMăsline
TonTon
OuăOuă
5
Se presară cu piper negru grosier, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
6
Înfășurați sandvișurile în folie de plastic și așezați-le pe o foaie de copt. Acoperiți cu o a doua foaie de copt și cântăriți cu conserve sau alte articole grele. Se răcește 4 ore, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Se servește la temperatura camerei.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista