Paie De Brânză

Paie De Brânză
Paiele de brânză ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 160 de calorii. Această rețetă servește 22. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de foietaj, brânză gruyere, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Paie De Brânză, Paie De Brânză, și Paie De Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Întindeți fiecare foaie de foietaj pe o placă ușor făinată până când este de 10 x 12 inci. Bateți oul cu 1 lingură de apă și periați suprafața patiseriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Presărați fiecare foaie uniform cu 1/4 cană de parmezan, 1/2 cană de gruyere, 1/2 linguriță de cimbru, 1/2 linguriță de sare și puțin piper. Cu sucitorul, apăsați ușor aromele în foietajul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
GruyereGruyere
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Tăiați fiecare foaie în cruce cu un cuțit înfăinat sau o roată de pizza în 11 sau 12 benzi. Răsuciți fiecare bandă și așezați-o pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Coaceți timp de 10 până la 15 minute, până când se rumenesc ușor și se umflă. Întoarceți fiecare paie și coaceți încă 2 minute. Nu coaceți prea mult sau brânza va arde. Se răcește și se servește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Paie De BăutPaie De Băut
6
Lăsați aluatul foietaj să se dezghețe la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
7
Fotografie de Quentin Bacon
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții22
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista