Păstrăv la grătar cu ardei umpluți: Trota alla Griglia con Peperoni Ripeni
Păstrăv la grătar cu ardei umpluți: Trotan alla Griglia con Peperoni Ripeni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 920 calorii, 102G de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 14,28 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, ulei de măsline, păstrăv și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Polpo alla griglia (caracatiță la grătar), Rețetă de iepure la grătar și marinat (coniglio Marinato Alla Griglia), și Ardei Umpluți - - - Peperoni Ripieni.
Instrucțiuni
1
Ardei: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați blaturile de pe 6 din cei 9 ardei și scoateți interiorul cu o lingură. Pune deoparte. Core și sămânță ardeii rămași și tăiați-i în zaruri de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare și adăugați usturoiul, ardeii tăiați cubulețe, pătrunjelul și busuiocul și gătiți la foc mediu-mare timp de 5 minute, până când usturoiul se rumenesc și ardeii sunt ușor moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți din căldură și transferați prea mult un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați pesmetul, pecorino, oul și sarea și piperul, după gust și amestecați pentru a combina. Împărțiți uniform între ardeii întregi; nu împachetați umplutura prea strâns, altfel va fi foarte grea odată ce este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pecorino
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Stropiți exteriorul fiecărui ardei cu puțin ulei de măsline și puneți-l la cuptor pe o foaie de copt timp de 15 până la 20 de minute, până când ardeiul este moale și partea superioară a umpluturii este crustă și rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se servește fierbinte cu păstrăvul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstrăv
8
Păstrăv: Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De Legume
9
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați 1 cană de ulei de măsline, 3 căței de usturoi și pătrunjelul și pulsul sau piureul pentru a face "salsa verde" (sos verde). Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Can) Canned Salsa Verde
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
În interiorul fiecărui pește curățat, puneți 1 cățel de usturoi, 1 rozmarin de ramură și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Bomboane De Caracatiță Brite
11
Stropiți în interior și în exterior cu ulei de măsline și așezați-l pe grătar sau sub broiler, învelind în folie de aluminiu, dacă doriți. Întoarceți după 5 până la 8 minute și gătiți până când carnea este opacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)