Pâine scurtă de panificație cu chipsuri de ciocolată

Pâine scurtă de panificație cu chipsuri de ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați pâinea scurtă de panificație cu chipsuri de ciocolată. Această rețetă servește 14. O porție conține 211 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, unt, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Modelul de panificatie ciocolata Rads, Brioșe Cu Ciocolată În Stil Brutărie, și Cookie-Uri Cu Ciocolată M&M În Stil Brutărie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați zahărul, untul, sarea și vanilia într-un castron mare până când sunt netede și cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați făină și amidon de porumb, apoi amestecați până când amestecul se reunește într-un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
3
Așezați aluatul pe o foaie mare de hârtie pergament și formați-l într-un buștean de aproximativ 2 1/2 inci diametru și 8 inci lungime. Înfășurați și răsuciți capetele pentru a le asigura, apoi răciți până aproape ferm, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Liniați foaia de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Așezați chipsurile de ciocolată într-un castron puțin adânc. Feliați aluatul în runde groase de 1/4 inch, apăsați în chipsuri și așezați-le pe tigaie la o distanță de aproximativ 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți până se fixează și se luminează auriu în jurul marginilor, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Lăsați prăjiturile să se răcească pe tigăi 5 minute, apoi transferați-le pe grătar pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții14
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista