Pâine prăjită franceză la cuptor cu sos de căpșuni-rubarbă
Rețeta prăjită franceză coaptă cu sos de căpșuni-rubarbă ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 8 ore și 25 de minute. O porție conține 264 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 18. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pâine Prăjită Franceză La Cuptor Cu Rubarbă De Căpșuni, Pâine prăjită franceză la cuptor cu rubarbă de căpșuni cu Topping de streusel de migdale, și Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Căpșuni-Rubarbă.
Instrucțiuni
1
Ungeți generos tigaia de 15x10x1 inci cu spray de scurtare sau gătit. Într-un castron mediu, bateți făina, laptele, zahărul, vanilia, sarea și ouăle cu sârmă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Scurtarea
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Tigaie
2
Aranjați feliile de pâine pentru a se potrivi într-un singur strat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se toarnă amestecul de ouă peste felii de pâine; întoarceți-vă pentru a acoperi ambele părți. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Ouă
4
Încălziți cuptorul la 232°.descoperi; coaceți 10 până la 13 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți căpșunile, rubarba și apa până la fierbere. Se fierbe 5 minute, amestecând ocazional; se ia de pe foc. Se amestecă gelatina până se dizolvă. Se fierbe 2 minute mai mult, amestecând constant.