Pâine Pentru Micul Dejun Cu Banane

Pâine Pentru Micul Dejun Cu Banane
Pâinea pentru micul dejun cu banane este o vegetarian mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 143 calorii. Această rețetă servește 15. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți scorțișoară măcinată, bucăți de fructe, nuci pecan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați banana Pâine mic dejun coace, Pâine Sănătoasă Cu Banane: Campion La Micul Dejun, și Pâine Cu Banane Bisquick: Mic Dejun Ușor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Coaceți la 350 timp de 8 până la 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Combinați zahărul și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic; adăugați la amestecul de făină, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Se amestecă nuci pecan și bucăți de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă amestecul într - o tigaie de pâine de 8 1/2-x 4 1/2 inch acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6
Coaceți la 350 timp de 55 până la 60 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centrul pâinii iese curată. Se răcește în tigaie pe grătar 10 minute; se scoate din tigaie și se răcește pe grătar 2 ore sau până se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista