Pâine De Secară Din Lumea Veche
O porție conține 106 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 13 cenți pe porție. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați drojdie cu acțiune rapidă, semințe de chimen, zară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Pâine De Secară Din Lumea Veche.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați 1 1/2 căni din făina universală, piureul de cartofi (uscat), zahărul brun, sarea, 3/4 linguriță de semințe de chimen și drojdia. Într-o cratiță de 1 litru, încălziți laptele de unt, apa și uleiul la foc mediu, amestecând frecvent, până când este foarte cald (120 litri F până la 130 litri F); se amestecă în amestecul de cartofi până se omogenizează. Se amestecă făina de secară și suficientă făină universală rămasă pentru a face aluatul ușor de manevrat.
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată; rulați ușor în făină pentru a acoperi. Frământați aproximativ 8 minute sau până când este neted și elastic. Ungeți vasul mare cu spray de scurtare sau de gătit.
Așezați aluatul în castron, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. Acoperiți; lăsați să crească la loc cald aproximativ 1 oră sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea. (Dacă utilizați drojdie cu acțiune rapidă, nu lăsați să crească 1 oră; acoperiți și lăsați să se odihnească pe suprafața făinoasă 10 minute.)
Ungeți foaia mare de biscuiți cu spray de scurtare sau de gătit; se presară cu făină de porumb.
Rulați aluatul în frânghie, aproximativ 3 inci grosime și 25 inci lungime. Ondulați aluatul în formă de bobină; tuck se termină sub.
Așezați pe foaia cookie. Acoperiți; lăsați să crească la loc cald 30 până la 45 de minute sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea.
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Periați apa peste aluat; presărați cu făină de porumb și semințe suplimentare de chimen.
Coaceți 23 până la 28 de minute sau până când pâinea este maro aurie și sună goală când este bătută.
Scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire; rece.