Pâine De Pom De Crăciun
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 205 calorii. Această rețetă vegană servește 8 și costă 28 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați făină de pâine, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 754 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Pâine De Pom De Crăciun Matcha, Pom De Crăciun Dip, și Brownies De Pom De Crăciun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa, drojdia, zahărul și aproximativ jumătate din făină în vasul mixerului standului. Nu trebuie să fii precis cu privire la acea jumătate de ochi. Se amestecă pentru a se combina și se lasă deoparte timp de 20 de minute.
Adăugați restul de făină de pâine împreună cu sarea. Frământați cu cârligul de aluat până când aluatul este neted și elastic.
Adăugați rozmarinul, cimbrul și uleiul de măsline și continuați să frământați până când ierburile și uleiul sunt încorporate. Formați aluatul într-o bilă și stropiți-l cu ulei de măsline. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ 40 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Când aluatul a crescut, făinați suprafața de lucru și scoateți aluatul. Frământați scurt, doar pentru a cunoaște aerul. Împărțiți aluatul în sferturi, apoi împărțiți acele sferturi în 4 bucăți fiecare. Acum ar trebui să aveți 16 bucăți. Împărțiți fiecare dintre acestea în jumătate, astfel încât să aveți 32 de bucăți.
Rulați fiecare bucată într-o bilă și aranjați bilele pe foaia de copt pregătită într-un patten de copac, lăsând doar puțin spațiu între ele, astfel încât să se atingă când se ridică. Folosiți aproximativ 2/3 din bile pentru stratul inferior.
Faceți un al doilea strat deasupra primului, îngrămădind mai mult în centru și lăsând marginile la un singur strat. Dacă aveți câteva goluri pe care doriți să le umpleți, tăiați unele dintre bilele rămase în jumătate. Acesta nu trebuie să fie un copac perfect simetric.
Dacă doriți un efect de zăpadă, presărați niște făină de orez deasupra copacului - sau puteți folosi și făină obișnuită. Acoperiți aluatul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte până la dublarea dimensiunii, aproximativ 30 de minute.
Coaceți la 350 de grade până când sunt frumos aurii - aproximativ 35 de minute. Dacă nu veți rupe pâinea în timp ce este caldă, lăsați-o să se răcească pe un raft.