Pâine De Paște
Pâinea de Paște este o fără lactate și vegetarian rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 76 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Paște. 86 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pâine De Paște, Pâine De Paște, și Pâine De Paște pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 5 sau 6 ouă într-un mediuoală.
Se toarnă apă rece pentru a acoperide 1 " și se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Scoateți de pe foc, acoperiți oala și lăsați-o timp de 10 minute.
Transferouă într-un castron mediu cu apă de gheață; lăsați să se răcească complet.
Dacă doriți, colorați ouăîn conformitate cu indicațiile pachetului de colorare a alimentelor.
Transferați ouăle peprosoape de hârtie pentru a se usca. Faceți înainte: ouăle pot fi vopsite până la 1 săptămânăînainte. Acoperiți și răciți.
Aliniați o foaie mare de coptcu hârtie pergament. Punchdown aluat. Împărțiți în 3 egalebucăți. Cu mâinile ușor înflorite, rulați fiecare piesă pe o suprafață ușor făinată într-o frânghie lungă de 16"cu capete conice.(Dacă aluatul începe să revină,acoperiți cu un prosop de bucătărie șilasă să se odihnească timp de 10 minute pentru a permitealuat să se relaxeze.)
Aranjați frânghiile laterale pe lateralîn lungime pe foaia pregătită.Prindeți capetele de sus împreună. Aluat împletit. Ciupiți capetele inferioare împreună pentru a le asigura (pâinea împletită va avea aproximativ 12" Lungime). Tuckdyed ouă între împletituri, spațierea uniform. Acoperiți lejercu folie de plastic sau o bucătărieprosop.
Lăsați să crească într-o zonă caldă, fără curenți, până când este umflată, dar nudublat în dimensiune, 45-50 de minute.Aranjați un raft în mijloculcuptor; se incalzeste la 375 F.
Batereou rămas cu 2 lingurițe de apă caldă într-un castron mic. Evitareaouă vopsite, periați aluatul peste tot cu spălare de ouă.
Coaceți până când pâinea este aurie și un termometru instantread introdus în centrul registrelor de pâine 190 buc.f,20-25 minute.
Lasă să se răcească peun suport de sârmă.
Serviți cald sau latemperatura camerei. Faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte.
Lăsați să se răcească complet și depozitațietanșe la temperatura camerei.