Pâine de carne la tigaie
Pâine cu carne în tigaie necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 316 de calorii . Această rețetă servește 8 și costă 1,98 USD per porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Un amestec de muștar, ouă, sos worcestershire și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 52% . Pâine cu banane și nucă de cocos cu fructe de padure tibetane Goji , pâine cu semințe de mac și chia cu afine - fără gluten și fără lactate și pâine cu afine sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente.
Adăugați sare, ceapa, țelina și morcovul.
Adăugați carnea de vită și amestecați bine. Pat într-un 10-in. tigaie antiaderentă. Acoperiți cu ketchup și muștar dacă doriți.
Acoperiți și gătiți la foc mediu timp de 8 minute. Reduceți căldura la minim; acoperiți și gătiți încă 15-20 de minute sau până când mat nu mai este roz și un termometru pentru carne arată 160°.
Lăsați să stea câteva minute înainte de servire.