Pâine de afine și budincă de orez cu sos de caramel portocaliu
Pâine de afine și budincă de orez cu sos de Caramel portocaliu este un vegetarian desert. Această rețetă servește 8. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 322 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de suc de portocale, orez, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Budincă de pâine cu sos de caramel portocaliu, Budincă de pâine cu Rețetă de sos de caramel portocaliu, și Budincă de pâine Caramel cu sos cremos de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Întindeți cuburile de pâine pe o foaie de copt și coaceți până când sunt prăjite și aurii, aruncând la jumătate, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Lasă să se răcească.
4
Bateți împreună 1 cană de lapte evaporat cu laptele de 2%, 1/2 cană de zahăr, 1 linguriță de vanilie, nucșoară, un vârf de sare și ouă într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați cuburile de pâine răcite și orezul sălbatic. Aruncați pentru a combina și a pune deoparte până când pâinea înmoaie cea mai mare parte a lichidului, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Orez Sălbatic, Clătit Bine
1-1/2 Căni De Bere
6
Se amestecă afinele în amestec și se transferă într-un vas de copt ușor Uns cu ulei de 2 litri. Se acoperă cu migdalele și se coace până când budinca de pâine este setată și aurie, 30 până la 40 de minute.
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Scoateți și lăsați să se odihnească câteva minute.
8
Între timp, adăugați restul de 2 linguri de zahăr într-o cratiță mică. Rotiți la foc mediu-mic până când zahărul se dizolvă și devine chihlimbar, aproximativ 7 minute. Se amestecă restul de 1/4 cană de lapte evaporat, 1/2 linguriță de vanilie, coajă de portocală, suc de portocale și un vârf de sare. Se aduce la foc mic și se gătește până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.