Pâine cu dovlecei și ciuperci

Pâine cu dovlecei și ciuperci
Pâinea cu dovlecei și ciuperci ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 313 calorii. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă de la BBC Good Food are 168 de fani. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci de castane, făină tare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Tartă cu dovlecei, ciuperci și mozzarella, Pâine cu dovlecei, cartofi și cheddar, și Pâine Cu Ciuperci Savuroase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți dovleceii răzuți într-o strecurătoare și presărați cu 1 linguriță de sare. Lăsați să stea 20 de minute, apoi, folosind mâinile, stoarceți cât mai mult din umiditate. Clătiți bine dovleceii, apoi strângeți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie și gătiți ceapa și usturoiul timp de 4 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ciupercile și gătiți încă 4 minute până se înmoaie și se rumenesc, apoi adăugați dovleceii și gătiți încă 2 minute. Se strecoară bine și se lasă deoparte să se răcească; aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați făina într-un bol mare de amestecare, amestecați drojdia, uleiul și sarea rămase, busuiocul și amestecul de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
6
Se amestecă bine pentru a combina. Faceți o fântână în centru și adăugați 125 ml apă fierbinte manual.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Se amestecă bine pentru a forma un aluat ușor lipicios. Frământați pe o suprafață făinoasă timp de aproximativ 10 minute, apoi formați-o într-o bilă și așezați-o pe o foaie de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Aplatizați ușor bila de aluat cu palma mâinii și acoperiți-o ușor cu folie alimentară unsă. Se lasă să crească într-un loc cald timp de 25-30 de minute până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
9
Ungeți partea superioară a aluatului cu puțină apă, apoi presărați cu sarea de mare și coaceți timp de 40 de minute până devin aurii. Se lasă să se răcească pe o grătar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista