Pâine cu cartofi dulci condimentați

Pâinea cu cartofi dulci condimentați ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde rețetele de pâine. Această rețetă conține 16 porții, cu 180 de calorii , 3 g de proteine și 5 g de grăsimi fiecare. Pentru 28 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. V-o oferă Taste of Home. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Mergeți la magazin și cumpărați bicarbonat de sodiu, zahăr, ouă și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și lacto-ovo-vegetariană . Ținând cont de toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 26% , ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pâine cu dovlecei și cartofi dulci cu migdale și cireșe uscate , Lasagna cu cartofi dulci și Pâine de mic dejun fără gluten, condimentată cu dovleac .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175°C. Într-un bol mare, combinați primele opt ingrediente. Într-un bol mic, bateți ouăle, cartofii dulci, uleiul și sucul de portocale. Încorporați ingredientele uscate doar până se umezesc. Încorporați nucile pecan.
Transferați într-o tavă de chec unsă cu unt, de 23x13 cm.
Coaceți timp de 60-65 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Lăsați să se răcească 10 minute înainte de a scoate din tavă și a o pune pe un grătar.