Ouă Scotch
Scotch Eggs este un fără lactate băutură. Această rețetă servește 4. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 549 calorii. 298 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, cârnați, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ouă Scotch, Ouă Scotch, și Ouă Scotch.
Instrucțiuni
Așezați 6 ouă într-o cratiță și acoperiți cu apă rece, aduceți la foc mic, apoi acoperiți și lăsați să stea 5 minute înainte de a alerga sub apă rece. Odată ce se răcește suficient pentru a se manipula, se curăță ouăle și se lasă deoparte.
Împărțiți cârnații în 6 bile de dimensiuni uniforme. Apăsați fiecare bilă într-un disc, apoi înfășurați fiecare disc de cârnați în jurul oului decojit.
Bateți oul rămas. Apoi puneți oul acoperit cu cârnați în făină, urmat de ou, urmat de pesmet; repetați cu toate ouăle.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Se toarnă un centimetru de ulei vegetal în tigaia cu sos și se pune la foc mediu.
Se încălzește uleiul la 350 F și, lucrând în loturi mici, se prăjesc ouăle până se rumenesc pe toate părțile, punând ouăle rumenite în cuptorul preîncălzit. Odată ce toate ouăle sunt fierte, serviți imediat cu murături de castraveți.